Cezara Cezar crede ca ar trebui sa va cenzuarm |

Cezara Cezar crede ca ar trebui sa va cenzuarm

Cezara Cezar crede ca ar trebui sa va cenzuarm.

Iata ce ne-a transmis :
” RUSINEEEEE!!!Administratorii paginii ar trebui sa interzica comentariile jignitoare si xenofobe (unii care posteaza sunt minori),nu uitati reprezentati un judet si ar trebui sa fiti mai responsabili.
Nu e prima data cand iscati astfel de controverse care nu fac altceva decat sa alimenteze ura si intoleranta,iar pentru asta┬áva mai spun odata:RUSINE!Si inca ceva:ar trebui sa cunoastem persoanele care administreaza aceasta pagina.”

Iata ce ii raspundem:

Draga Cezara, poate ai observat ca postarile noastre au un ton neutru. In chestiunea de care vorbesti am folosit date ale recensamantului populatiei oferite de Institutul National de Statistica.
Aceasta pagina nu apartine vreunei institutii publice, nu este in slujba politicului ori a vreunui grup de interese obscur. Este o pagina scrisa de catre cititorii ei impreuna cu administratorii.
In ce priveste varsta mica a celor ce contribuie cu comenatrii la postari, ei bine, asta deja tine de politica retelei de socializare si (pe alocuri) complicitatea parintilor care permit copiilor lor sa foloseasca social media fara opreliste.
Ne-am propus sa nu cenzuarm comentariile tocmai pentru ca e vorba de o pagina in care vizitatorii au privilegiul sa isi exprime fiecare parerea liber, sincer, fara frica.
Drept urmare,in acest spatiu virtual public nu putem decat sa ne bazam decat pe bunul simt al celor ce contribuie la crearea de continut.

Si acum iata intrebarea noastra pentru voi: Da sau NU cenzurii pe pagina? Argumentati-va raspunsurile, va rugam.Va multumim.

 

Leave a Reply