Tinuta Grec, o bibliotecara din Borsa, vrea sa adune intr-o carte povestile borsenilor plecati la munca in Occident |

Tinuta Grec, o bibliotecara din Borsa, vrea sa adune intr-o carte povestile borsenilor plecati la munca in Occident 2

Tinuta Grec, o bibliotecara din Borsa, vrea sa adune intr-o carte povestile borsenilor plecati la munca in Occident. Frumoasă initiativa, dar cati dintre ei crezi ca vor recunoaste toate mizeriile indurate pentru un pumn de euro?
null

2 thoughts on “Tinuta Grec, o bibliotecara din Borsa, vrea sa adune intr-o carte povestile borsenilor plecati la munca in Occident

  1. Reply Grec Tinuta Jun 29, 2013 11:25 am

    Scopul acestei cărți nu este acela de a scoate la iveală laturile urâte ale fenomenului emigrației, ci de a face o analiză obiectivă a fenomenului. Până la urmă, Occidentul a fost și o oportunitate extraordinară pentru borșeni, într-un moment în care principala activitate economică a orașului (mineritul) încetase. Borșenii au fost deschiși și au răspuns invitației mele, astfel că, în mai puțin de două săptămâni, cartea SPRE ȚARA FĂGĂDUINȚEI va merge la tipar.

  2. Reply Grigore Stetco Jul 1, 2013 12:42 pm

    Buna ziua . Nu toti care au plecat putem spune ca am idurat mizerii, putem spune ca or ce inceput e greu dar are si frumoase peripetii, aventuri ,necazuri , frumuseti si de ce sa nu spunem ca viata e o aventura , sa cunosti lumea in care traim si sa stai inchis in coaja de ou nu e bine.La urma nu cred camie sa-mi para rau ca am plecat. De pe vremea cinr comunismul era in floaream ales aventura si uite asa am ajuns in USA unde locuim bine mersi , multumesc lui Dumnezeu de toate.

Leave a Reply